Le-am savurat la Rocsi, Merișor, Madi, Sufletista! Musai a fost să le probez și live nu numai online! Super faine!
Cele 2 feluri de ceapă se curăță, se spală și se toacă mărunt, apoi se înăbușesc în puțin ulei, acoperite la foc mic cca. 5 minute.
Între timp ciupercile spălate, curățate se toacă mărunt, apoi se adaugă peste amestecul de ceapă, împreună cu costița mărunțită și se lasă la călit cca. 10 minute la foc mediu, până se îmbină gusturile. Între timp ouăle se bat energic cu uleiul, laptele și apa, cca. 5 minute, apoi se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt, amestecându-se până se omogenizează toate ingredientele. Amestecul obținut se adaugă peste combinația de mai sus.
Se toarnă aluatul obținut în forme de brioșe, ce se acoperă cu felii de mozzarela, apoi se pun la copt, la foc mediu ptr cca. 30 de minute. După ce au trecut testul scobitorii, se scot din cuptor, se lasă să se răcească în formă.
Se servesc reci sau calde! Poftă bună!