Trandafir din clatite

de mimmi in Dulciuri, 10 Iun 2011 | 5888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • lapte ,
  • faina
  • colorant alimentar rosu,
  • 1 plic praf budinca cu gust de vanilie,
  • capsuni,
  • 400 ml lapte,
  • 3linguri zahar.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir din clatite:

Mixam ouale si adaugam alternativ faina si lapte pana devine o compozitie ca si o smantana. Adaugam 2-3 linguri colorant depinde cat de rosii vreti sa fie clatitele. Prajim clatitele pe ambele parti.

Punem la fiert 400 ml lapte. Separat amestecam praful de budinca cu 3 linguri zahar si 4 linguri lapte (din cele 400 ml ). Capsunile le spalam,le taiem cubulete si le amestecam  cu budinca (lasam cateva deoparte ).

Din clatite taiem fasii,la un capat punem o lingurita din compozitie si le rulam cat de strans putem. Punem intr-un bol folie alimentara si cladim bucatile de clatite. In mijloc unde ramane locul gol,umplem cu jumatati de capsuni,iar peste,drept capac punem o clatita intreaga .Dam bolul la frigider cca 2 ore,dupa care putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir din clatite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu suc de portocale