Traistute si pernute cu Miez de Lapte

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 15129 vizualizari

 

Am incercat ceva nou, dar nu a iesit asa frumos cum ma asteptam. foaia de foitaj a fost rupta, am putut face doar doua traistute si restul pernute. Si la final mi s-au turtiflit si marginile traistutelor. De bun a iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foitaj
  • felii de bacon
  • felii de ceafa afumata crud uscata
  • felii de ceafa de porc afumata
  • Miez de Lapte Delaco
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline
  • un galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute si pernute cu Miez de Lapte:

Foaia de foitaj se lasa la dezghetat.

Ouale se fierb, se lasa la racit si se taie bucati.

Cascavalul se rade.

Miezul de Lapte se taie felii.

Maslinele se taie bucati.

Se intinde foaia de aluat si se taie patrate.

Se pun in mijloc Miez de Lapte, bacon, ceafa afumata, cascaval, ou fiert si masline.

Patratele mai mari se strang ca o traistuta si se leaga cu cirdon de silicon.

Cele mai mici se suprapun parte pe parte, se ung marginile cu galbenus si se preseaza cu o furculita sa nu se desprinda.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.

Se introduc in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.

Se scot din cuptor si se lasa 15 minute dupa care se pot servi.

Sunt bune calde si reci!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute si pernute cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute si cascaval afumat