Traistute cu legume

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 1 Mai 2013 | 3388 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat

  • 300 g faina
  • 2 linguri untura
  • 3 linguri apa rece
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 1/2 praf de copt
  • 3 linguri unt rece

umplutura

  • 300 g amestec mexican
  • 200 g ciuperci conserva

uns

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu legume:

Aluatul-Amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si il cernem intr-un vas.Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut putin,untura si lingurile de unt.Incepem sa framantam adaugand apa rece treptat pana devine un aluat omogen nelipicios. Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora.Intre timp pregatim legumele la fiert in apa si le lasam sa se raceasca foarte bine.Adaugam ciupercile si sarea dupa gust.

Scoatem aluatul de la frigider si il intindem intr-o foaie foarte subtire.

Decupam cercuri cu o farfurie si in mijloc adaugam cate o lingura de legume.

Unim capetele formand o traistuta pe care o legam cu frunze de ceapa verde sau ata de bucatarie.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul desfacut cu putin lapte.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Eu le-am servit cu iaurt si ceapa verde desupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel si pere