aluat
umplutura
uns
Aluatul-Amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si il cernem intr-un vas.Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut putin,untura si lingurile de unt.Incepem sa framantam adaugand apa rece treptat pana devine un aluat omogen nelipicios. Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora.Intre timp pregatim legumele la fiert in apa si le lasam sa se raceasca foarte bine.Adaugam ciupercile si sarea dupa gust.
Scoatem aluatul de la frigider si il intindem intr-o foaie foarte subtire.
Decupam cercuri cu o farfurie si in mijloc adaugam cate o lingura de legume.
Unim capetele formand o traistuta pe care o legam cu frunze de ceapa verde sau ata de bucatarie.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul desfacut cu putin lapte.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Eu le-am servit cu iaurt si ceapa verde desupra