Traistute cu legume

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 1 Mai 2013 | 2826 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat

  • 300 g faina
  • 2 linguri untura
  • 3 linguri apa rece
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 1/2 praf de copt
  • 3 linguri unt rece

umplutura

  • 300 g amestec mexican
  • 200 g ciuperci conserva

uns

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu legume:

Aluatul-Amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si il cernem intr-un vas.Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut putin,untura si lingurile de unt.Incepem sa framantam adaugand apa rece treptat pana devine un aluat omogen nelipicios. Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora.Intre timp pregatim legumele la fiert in apa si le lasam sa se raceasca foarte bine.Adaugam ciupercile si sarea dupa gust.

Scoatem aluatul de la frigider si il intindem intr-o foaie foarte subtire.

Decupam cercuri cu o farfurie si in mijloc adaugam cate o lingura de legume.

Unim capetele formand o traistuta pe care o legam cu frunze de ceapa verde sau ata de bucatarie.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul desfacut cu putin lapte.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Eu le-am servit cu iaurt si ceapa verde desupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de mazare cu sos: simplu, rapid si de post