Si iarasi peste sabie.Il prefer pentru carnita curata si gustoasa,este ceva de calitate.Cat de mult costa nici nu vreau sa ma gandesc,aproape 30 de euro la kilogram.M-am gandit de ce sa nu fac un tortulet ca si la restaurant.Ce incercari mai fac si eu, nu?.. dar foarte bun,sper sa va placa!
Am pus feliile de peste sabie intr-o tigaie cu ulei de masline,am sarat,am ras putina nucsoara si am turnat jumate de pahar de vin.
Am adaugat feliile de rosii ,am lasat vreo 15 minute pana am vazut ca e gata,si am asezat in farfurie : trei felii de rosii proaspete taiate felii in lat ca baza pentru peste,am sarat putin si apoi am decupat din peste doua felii tot rotunde si am asezat ca un tortulet.
Am decorat cu o frunzulita de patrunjel,o bucatica de pepene, dar mica mica pentru decor dar si pentru un gust mai dulce,mai modern,ornat cu rosiile coapte si doua felioare de lamaie.
Foarte bun!