Este un tortulet care nu necesita coacere,usor si aromat :)
Am rupt ciocolata si am topit-o la cuptorul cu microunde,apoi am amestecat ciocolata cu 30 ml de cafea(de doua ori am turnat din cafeaua fierbinte) si am amestecat bine,apoi am adaugat smantana ptr frisca am amestecat bine si am dat 1/2 de ora la congelator.Am scos de la congelator si am batut crema tare si am pus esenta de rom.
Am amestecat cafeaua ptr insiropat cu zaharul(se poate face alt sirop daca doriti).
Am rumenit la cuptor alunele si le-am taiat mai marunt cu cutitul.
Am montat tortuletul:pe un platou am pus dealungul 4 biscuiti insitopati cu cafeaua indulcita,apoi peste biscuiti am intins putina crema,am presarat alune prajite si pepite de ciocolata,si am procedat la fel cu fiecare rand.
Am obtinut 6 randuri,deasupra am ornat cu crema,am pus cativa biscuiti in forma de triunghi si am presarat pepite de ciocolata si alune prajite.
Pofta buna!