Pentru a mai diversifica putin, am pregatit pentru micul dejun pancakes cu ce am gasit prin frigider si am realizat mici tortulete de o portie, servite cu iaurt sau lapte batut. A avut mare succes!
Intr-un bol se bat bine ouale cu sare si piper.
Se taie in bucatele mici sunca, cascavalul si gogosarul rosu. Se pun peste oua si se amesteca.
Se toarna laptele dulce si cel batut si se amesteca.
Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste compozitie. Se omogenizeaza bine totul. Se mai adauga sare si piper daca este nevoie.
Se coc pancakes-urile intr-o tigaie cu diametrul mic si se scot pe servetele de hartie.
Se ia o placinta si se unge cu crema de branza, se asaza a doua placinta, se unge din nou cu branza apoi se asaza ultima placinta. Se unge deasupra cu crema de branza si se presara cubulete de gogosar.
Se serveste cu iaurt sau lapte batut.
Pofta buna!
1
Cantitatile de sunca, cascaval si ardei pot diferi, dupa cum doriti si aveti.
2
Aluatul trebuie sa fie putin mai gros decat la clatite.