Tortilla umpluta cu ton si legume

de Satisfyyourcravings in Ton, 31 Mai 2016 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla din faina de grau
  • cateva tulpini de sparanghel
  • 75 grame ton cu busuioc
  • 1/4 ardei galben
  • 1/2 lingura maioneza din iaurt
  • cateva frunze de busuioc, patrunjel, chives si marar tocate
  • frunze de salata
  • 1/2 rosie
  • 1/4 ceapa rosie
  • ulei de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla umpluta cu ton si legume:

Se fierbe sparanghelul 3 minute in apa cu sare. Se scurge, se clateste sub jet de apa rece si se transfera intr-o tigaie nonaderenta cu putin ulei de cocos. Se soteaza 1 minut, se adauga sare si piper si se transfera pe o farfurie. 

Se inclazeste tortilla (optional) intr-o tigaie fara ulei sau in cuptorul cu microunde si se unge cu maioneza amestecata cu ierburile tocate.

Se adauga, in centrul tortillei, frunzele de salata, ardeiul taiat julienne, rosia taiata cuburi, sparanghelul taiat in jumatati, ceapa rosie tocata julienne si tonul rupt in bucati. 

Se impacheteaza tortilla si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu legume la cuptor (reteta video)