Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa taiata marunt si cartofii(curatati, spalati si taiati cubulete).Adaugam sare , vegeta, piper dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic mijlociu, pana in momemtul in care se moaie cartofii, nu trebuie sa se rumeneasca.Dupa ce s-au inmuiat, punem cartofii intr-o strecuratoare si ii lasam 10 minute ca sa se scurga uleiul din ei. Dupa cum am specificat si la numarul de portii, din aceasta compozitie facem 3 tortillas. Cand uleiul s-a scurs luam cartofii, ii impartim in 3 parti egale. Luam 2 oua si putina sare si le batem putin cu furculita dupa care adaugam o parte din cartofi. Amestecam bine oul cu cartofii si punem intr-o tigaie la prajit fara sa mai punem ulei. Cand s-a prajit pe o parte intoarceti si pe cealalta dar cu foarte mare grija, se rupe foarte usor. Procedati la fel si cu compozitia ramasa. E FOARTE BUNA...!!!