Tortilla de patatas

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 3312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 oua
  • 2 catei usturoi
  • 20 g branza
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patatas:

se curata cartofii se spala si se taie cam ii taiem la supa numai ca mai subtiri

se pune sare si se amesteca,

se pun la prajit in uleiul incins se amesteca mai des ca sa  se sfarame,

dupa ce s-au prajit se adauga oule batute bine cu branza taiata felii subtiri,

se adauga peste cartofi; se adauga si usturoiul tocat maruntel si se fac gauri cu furculita in cartofi sa se amestece cu ouale si usturoiul

se lasa cam 3 min sa se rumeneasca

cand nu mai este ou deasupra se pune un platou peste tigaie si se invarte cu o miscare ferma, apoi se pune inapoi in tigaie si se prajeste si pe cealalta parte

,se scoate pe o farfurie si se serveste,

se poate rade branza deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patatas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu de toate la cuptor