Tortilla de conopida

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2013 | 4383 vizualizari

 

De ce sa stai sa te chinui cu conopida pane??uite o reteta simpla si gustoasa care merge super cu mujdei de usturoi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 10 oua (depinde de cate de mare e conopida si de cat de mari sunt ouale)
  • piper
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de conopida:

Din aceste cantitati ies 2 tortilla..

Deci sa trecem la treaba:))

Conopida se taie bucati,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare

Dupa ce e fiarta (se gusta) se sscurge de apa si se pune intr-un bol..

Separat batem cele 10 oua cu sare piper apoi le adaugam peste conopida..Amestecam bine

incingem uleiul in tigaie ,apoi turnam compozita si lasam aproximativ 5 minute la foc mediu..

Intoarcem pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii si lasam tot cam 5 minute..

Se scoate pe un platou, se taie felii si se mananca cu mujdei de usturoi..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu ciuperci si masline