Tortilla

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2010 | 12196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 10 oua
  • putin lapte
  • marar verde tocat fin
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Se prajesc cartofii la foc mic cu capac. Se bat  cele 10 oua cu putin lapte,sare,marar,piper. Se toarna ouale in tigaie peste cartofii prajiti (sa fie moi nu crocanti!) si se prajeste totul la foc mic. Grija mare ca oul se arde repede!

Se intoarce cu ajutorul unei farfurii si se pune din nou in tigaie. Se rumeneste, se pune cascaval ras peste si se serveste cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

27.04.2010, 18:34

stiu si eu o varianta dar cu ceapa ...matusa mea care sta in spania m-a invatat....

silvi0ara 1

27.04.2010, 18:38

Tare buna.

Rahela Velicu 1

08.07.2021, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati la cuptor