Tortilla

de xana in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 10455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 cartofi
  • 1/2 chorizo
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel proaspat
  • un praf de nucsoara
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Sunt mai buni cei rosii ca nu se zdrobesc prea usor. Ii curatam si ii taiem in cubulete.

Ceapa si usturoiul taiate pestisori si chorizo in felii le punem intr-o tigaie si lasam pana ceapa se inmoaie. Adaugam apoi cartofii si patrunjelul si mai amestecam de cateva ori. Ouale cu nucsoara si un praf de sare le batem usor si le turnam in tigaie, cat mai uniform, agitand usor tigaia ca oul batut sa intre bine intre celelalte ingrediente. 

Lasam pe foc si urmarim cand incepe sa se rumeneasca pe fund(pentru a vedea, ridicam putin o margine cu ajutorul unei lame de cutit). Stingem focul si o dam la cuptorul preincalzit(doar partea de sus) pana se rumeneste si la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu marar si ardei