Mie mi se pare foarte usoara reteta si pe deasupra e atat de gustoasa.. :)
Incepem sa pregatim tortellini:
Cernem faina,adaugam ouale, apa, sare si formam un aluat elastic si neted, inteindem o foaie de 1/2 cm grosime,luam un pahar si formam cercuri.
Facem umplutura din branza si trufe (trufele se spala cu ajutorul unei periute, si le pasam in blender). Umplem fiecare cerculet cu cate putin din umplutura , indoim cerculetul,repetam aceeasi manevra si cu celelalte cerculete, se iau ambele capete si se unesc in semicerc. le fierbem in apa cu sare pentru 20 de minute.
Curatam si celelalte trufe cu ajutorul unei periute, aceasta operatiune se face tot timpul sub jeturi de apa , apoi le mixam in blender cu un strop de ulei de masline. Luam o tigaie adanca, sau o oala, rasturnam tortellini scurse de apa , adaugam untul , faramam cubul de gaina, sosul de trufe si lasam un pic sa se incorporeze toate ,cam vreo 2 minute, gustam de sare, eu am folosit si paste pentru mai multa textura. Am decorat cu cateva trufe razuite.