Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2024 | 1027 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

18.04.2024, 02:15

RODIMUR 1

18.04.2024, 07:49

Foarte bune, torturile aperitiv, îmi plac și mie, dar fac mai rar, pentru că nu are cine să mânânce așa mult...

Constelatialeu 1

18.04.2024, 13:49

Interesanta combinatie !

Caty 1

18.04.2024, 14:22

👍👍👍🤩

laura_n 1

18.04.2024, 17:12

Doua felii la pachet, va rog! ))

Rocsi 1

18.04.2024, 19:42

Multumesc mult, tuturor!

Rocsi 1

18.04.2024, 19:43

Rodica, cam asa este, trebuie sa aiba si cine sa manance, doar daca faci mic, in forma de 16-18 cm!

Lau 1

19.04.2024, 08:34

vasimur 1

20.04.2024, 06:24

Gherca Daniela 1

21.04.2024, 10:02

ce idee faina! felicitari!

Rocsi 1

21.04.2024, 19:57

Va multumesc mult!

- Andreea - 1

21.04.2024, 20:12

De mare efect și sigur și delicios

Catalina L 1

28.04.2024, 21:38

ce idee buna

Rocsi 1

29.04.2024, 19:05

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu drob de pui