susu poate asa gandeam si eu, dar mi-am zis cum au putut altii eu de ce nu as putea, si am facut vreo 3 pana sa-mi iasa asta asa. Prima nu a fost chiar reusita dar se intelegea cat de cat ce am vrut sa fac.
multumesc Sylvia si Bunica
Teo am facut 3 portii de blat pe care le-am taiat cat a fost nevoie si unit pana m-a iesit un tort cat tava si unul din care am facut cartea
imi place la nebunie cum arata...dar vreau sa intreb si eu: partea alba de deasupra din ce e facuta si cu ce ai scris pe carte? ideeea e geniala, merge orice mesaj de felicitare, super!!!
ma bucur sa aud asta, am edittat reteta si am scris acolo si despre pasta de zahar (cea alba de deasupra), de scris am scris cu o carioca 'alimentara'. Mie imi plac mult cartile ca pot lasa pe ele un mesaj.
cu placere
se comporta f bine la taiere
inainte de a imbraca tortul in pasta de zahar il imbracam in unt frecat cu zahar pudra(eu nu am mai pus zahar in unt am intins untul pe tort) apoi punem pasta de zahar se aseaza bine si nu se intareste pasta.
pasta de zahar nu se impaca bine cu frisca sau ciocolata (inmoaie pasta) si nu suporta umiditate
Foarte frumos,ai scris super pe el ,eu ma chinui sa scriu tare mult.Prefer sa las un tort nescris decat sa il mazgalesc.Cu ce ai scri s?Creion carioca??
Felicitari pentru tort