Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea123 in Torturi, 19 Dec 2011 | 5867 vizualizari
mihaelar63 1
Interesant , l-as prepara si eu
diaconta 1
Mmmmmm cu siguranta-i bun
Lau 1
fain si bun
gaby_gabytza 1
buuuuun
alldaycooking 1
Foarte interesanta crema! Malaiul folosit este acela obisnuit grisat sau faina foarte fina de porumb?
Rocsi 1
ce minunatie de desert!!!
Pasiune pentru bucatarie 1
Delicioasa, langa o aburinda
- Andreea - 1
as dori si eu o portie...daca mai este...
RuxyRux 1
Superb...am pus reteta la favo...am fost tentata sa il fac astazi...insa ...ii va veni randul! eu am sa inlocuiesc insa malaiul cu faina...sper ca nu e bai
gaby_duceag 1
wow!!!!!
mirela0911 1
ce deliciu
mamaieelena 1
mmm ce bunatate de tort
MotanLaOale 1
bun bun
andreea123 1
RuxyRux, nu e bai daca inlocuiesti malaiul cu faina, eu am scris malai deoarece asa e in reteta, cu faina mai grisata
kamy 1
interesant...malai in crema nu am auzit curiozitatea fiind mare,sigur o sa-l fac
ileana_ana 1
cat timp se coace bezeaua si la ce temperatura ??
abstract01 1
delicios
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
la 10:38
la 10:32
pe 31.12 la 10:43
pe 31.12 la 10:09
6 comentarii
de Catalina L 8
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Bucataras
RODIMUR
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!