Tort Mississippi

de andreea123 in Torturi, 19 Dec 2011 | 5627 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

19.12.2011, 15:48

Interesant , l-as prepara si eu

diaconta 1

19.12.2011, 15:56

Mmmmmm cu siguranta-i bun

Lau 1

19.12.2011, 17:08

fain si bun

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 17:10

buuuuun

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:09

Foarte interesanta crema! Malaiul folosit este acela obisnuit grisat sau faina foarte fina de porumb?

Rocsi 1

19.12.2011, 20:32

ce minunatie de desert!!!

Pasiune pentru bucatarie 1

19.12.2011, 21:43

Delicioasa, langa o aburinda

- Andreea - 1

19.12.2011, 21:55

as dori si eu o portie...daca mai este...

RuxyRux 1

19.12.2011, 22:01

Superb...am pus reteta la favo...am fost tentata sa il fac astazi...insa ...ii va veni randul! eu am sa inlocuiesc insa malaiul cu faina...sper ca nu e bai

gaby_duceag 1

19.12.2011, 22:03

wow!!!!!

mirela0911 1

19.12.2011, 22:07

ce deliciu

mamaieelena 1

19.12.2011, 23:08

mmm ce bunatate de tort

MotanLaOale 1

20.12.2011, 09:10

bun bun

andreea123 1

20.12.2011, 17:02

RuxyRux, nu e bai daca inlocuiesti malaiul cu faina, eu am scris malai deoarece asa e in reteta, cu faina mai grisata

kamy 1

22.12.2011, 00:42

interesant...malai in crema nu am auzit curiozitatea fiind mare,sigur o sa-l fac

ileana_ana 1

29.12.2014, 17:57

cat timp se coace bezeaua si la ce temperatura ??

abstract01 1

19.10.2020, 22:58

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu inimi