Tort Kodrit Kadir

de diana_k in Torturi, 17 Apr 2010 | 5074 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

17.04.2010, 22:39

Super!

madi_marin 1

17.04.2010, 22:47

foarte frumos ti+a iesit....

ela 1

17.04.2010, 23:21

deja e prea de tot,vreti sa ne bagati in boala

Brindusa 1

17.04.2010, 23:35

am spus eu: asta e tortul Bucatarasilor.

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 23:48

asa e brandusa, asta si rulada turceasca, f frumos ti-a iesit si tie

nadina73 1

18.04.2010, 01:18

super curand am sa-l incerc si eu

diana_k 1

18.04.2010, 11:17

recunosc ca am avut ceva emotii...nu mai aveam rabdare , abia m-am abtinut sa nu deschid cuptorul sa vad daca s=a separat blatul de crema...data viitoare fac mai mult sirop..

gaby_duceag 1

18.04.2010, 11:25

reteta in lant).bravo diana,ti-a iesit minunat!

Rocsi 1

18.04.2010, 13:34

inca o "victima" a acestui tort

epurasha2bb 1

20.04.2010, 10:41

bey trebuie sa-l repet si eu ca vad ca voua va iese la toate! eu nu am cratita din asta emailata fir-ar !si de aia am tot mutat ''tortul '' dintr-una -n -alta ca am doar cratite cu manere de ebonita si put rau cand le bagi in cuptor.Dar ma fac eu mare si-mi cumpar, sau poate castig vreuna!
e super, ti-a iesit foarte frumos!

gaby_duceag 1

20.04.2010, 11:17

nu castigi,iti cumperi din camara,galbeni de manere tot ai))

diana_k 1

21.04.2010, 09:59

epurasha ,eu am o...cratita de razboi..care o folosesc doar la cuptor si e cam larga, de asta nu mi-a iesit tortul la fel de inalt ca al fetelor......in vas de yena nu merge oare?

epurasha2bb 1

21.04.2010, 10:05

neah, gabitzu ca am ochit altceva din Camara!

epurasha2bb 1

21.04.2010, 10:06

Diana pai tot nu e bine ca ideea era sa nu mai mutam amestecul, adica ce fac pe foc in aia sa bag si la cuptor, asa vasul de yena nu cmerge direct pe flacara! din cate stiu eu!

gaby_duceag 1

21.04.2010, 10:07

in cuptor merge.eu fac clatitele banatene in vas yena intotdeauna.

diana_k 1

21.04.2010, 13:11

dar poti face zaharul ars in alta cratita si-l torni in yena... si cand e rece pui cele doua compozitii etc...

diana_k 1

21.04.2010, 13:12

aaaa... eu am copt blat de tort in yena

nadina73 1

26.06.2010, 20:38

super bine ti-a iesit 5 furcu mari si late,al meu nu a iesit asa bine

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:03

tia iesit super bine si deliciosssssss

nilgun 1

06.07.2013, 14:27

abia astept sa fac si eu acest tort al bucatarasilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Diplomat 200