Zaharul se bate cu ouale, se adauga mierea, bicarbonatul, untul topit si 2 pahare de faina. Totul se amesteca si se pune la aburi pentru o ora, amestecand din cand in cand. Cand se raceste aluatul se adauga restul de faina si se framanta, aluatul trebuie sa fie moale. Se imparte in 5, 6 parti si se fac 5, 6 blaturi de 30 pe 30 cm. Se coc in cuptor repede, circa 5-8 minute pentru un blat.
Daca se adauga toata faina aluatul devine moale si un pic lipicios, daca e nevoie puteti sa mai adaugati un pic, ca sa puteti lucra aluatul cu sucitorul, ori puteti sa-l intindeti in tava cu mainile, din cand in cand inmuiate in apa.
Blaturile se inmoaie cu sirop si se ung cu crema, schimband crema la fiecare blat.
Crema :
Se bate zaharul cu smantana pana se ingroasa si se imparte in doua, in o parte se adauga zaharul vanilat, in alta parte o lamaie data prin razatoare, deasupra se decoreaza cu cocos praf.