Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pentru blat
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge cu unt si tapeteaza cu faina o forma de semicerc.
Pentru blat, bate galbenusurile cu zaharul pudra, semintele de vanilie si esenta de cirese.Afauga faina si praful de copt si amesteca bine.Intr-un alt vas, bate albusurile spuma cu un praf de sare apoi inglobeaza-le in amestecul cu galbenusuri.Toarna aluatul obtinut in forma si da-l la copt 20-30 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa aluatul sa se raceasca complet apoi taie-l in 3, pe orizontala.
Pentru umplutura, pune intr-un vas pe foc potrivit zeama de la litchi, vanilia, zaharul pudra si iaurtul.Dupa ce a au dat intr-un clocot, adauga grisul in ploaie si lasa sa fiarba amestecand continuu pana cand se ingroasa.Inglobeaza fructele litchi din conserva apoi lasa umplutura sa se raceasca.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola