Tort Green Sugar

de reisnaor_2006 in Retete diabetici, 14 Iun 2015 | 5096 vizualizari

 

A iesit un deliciu si vi-l recomand cu drag.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar Green Sugar
  • 5 lg de faina
  • 1 praf de copt
  • 300 gr de amestec de fructe
  • Crema:
  • 1 plic de Creme Ole cu gust de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • Pentru insiropat tortul:
  • siropul lasat de fructe
  • Pentru ornat:
  • 100 gr Creme Patisserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Green Sugar:

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt stins cu putin otet.

      Se toarna in ploaie, pe rand, faina si se amesteca foarte, foarte usor cu o lingura mai mare, de sus in jos, prin rasturnare.Se aseaza informa de tort uns a cu unt si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.

      Intre timp pregatim crema:Intr-un vas se toarna 400 ml lapte rece si se adauga continutul plicului.Mixam bine si d-am la rece pana cand este gata blatul.         Cand blatul este gata,il lasam sa se raceasca,il taiem in doua si-l insiropam cu siropul lasat de fructe,nivelam crema peste prima parte de blat,asezam si a doua parte ,mai punem un strat de crema si fructele deasupra.Ornam cu frisca si-l da-m la rece 15 minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Cand blatul este copt nu il scoatem imediat, inchidem cuptorul si il mai lasam 5 minute ca sa nu se lase blatul.

2

Crema o putem face cantitate dubla si de care dorim.

3

Praful de copt il stingem in putin otet sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu faina integrala si drojdie