-se bat spuma albusurile
se adauga pe rand cate o lingura zahar,se bate pana la topirea completa.
se adauga apoi galbenusurile unul cate unul amestecand usor dupa fiecare
se incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt
se toarna intr-o forma de tort si se coace la foc mediu aprox 25min
cand s-a racit se taie in doua pe orizontala
-in doua boluri puneti cate 150ml lapte rece,250ml frisca vegetala,si cate un plic de crema(intr-unul cea de vanilie in celalat de ciocolata)
mixam bine
insiropam primul blat(aici siropul depinde de preferinte,eu am pus suc de ananas)punem crema de ciocolata,asezam cel de-al doilea blat si ornam cu crema de vanilie
taiem exact in doua pe lungime,rotim si distantam incat sa obtinem"aripioare":d
apoi,..decoram cu ce-avem prin bucatarie (nu cu boia de ardei,bineinteles:)))si cat ne permite imaginatia:d.
luni,sotul meu implineste 37ani..si... acum ma gandeam...i-am facut tort in forma de fluture..
daca dupa treaba asta zboara din floare-n floare...:(
:d:)))