Este al 5-lea tort propus de Mihaela, unul mai gustos si mai aspectos ca altul.
Prepararea: frecam margarina cu faina,adaugam galbenusurile fierte si pisate foatre fin,miezul de nuca pisat,zaharul si smantana,amestecam totul bine.Punem la frigider compozitia data pentru 2 ore.Dupa aceea facem 5 foi(vor fi crocante), se coc in cuptor la t de 180 grade celsius.
Zaharul si ciocolata rasa o fierbem pana se ingroasa compozitia data(cam cum e smantana)
Dupa acea o luam de pe foc,dupa ce s-a racit de tot adaugam untul si galbenusurile. Batem cu mixerul vreo 3 min.
Deci dulceatza o maruntim in robotul de bucatarie,apoi adaugam miezul de nuca pisat.
Albusurile la batem separat pana se fac spuma si le adaugam la dulceatza si nuci.
Tortul se unge aceste 2 creme alternant.o foaie cu una,o foaie cu alta, deasupra ornam fiecare dupa gustul sau.
Eu am ornat cu crema 1 + am adaugat vopsea alimentara si am mai decorat cu zmeura si mure!