Un deliciu pentru iubitorii de ciocolata
Se separa ouale, se bate albusul spuma tare impreuna cu zaharul, se adauga galbenusurile frecate impreuna cu uleiul si apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Faina se cerne impreuna cu cacoa si praful de copt si se amesteca usor in compozitie. Se coace blatul si apoi, rece, se taie in 3 felii.
Facem crema dupa instructiunile de pe plic, apoi o mixam impreuna cu ciocolata tartinabila inmuiata putin la microunde sau in apa calda, apoi adaugam gelatina incalzita.
Punem o parte din blat in tava in care l-am copt, il insiropam, apoi punem ½ din crema, al doilea blat, insiropam, punem restul de crema si al treilea blat. Putem opri 2 linguri de crema pentru margini. Lasam tortul la rece pentru circa 4 ore.
Coacem nuca sau alune nesarate, le tocam si imbracam marginea tortului. Turnam glazura, o lasam sa se raceasca si apoi facem 3 trandafirasi din frisca