Blat
Crema ciocolata
Crema de frisca
Sirop
Ganache ciocolata
Blat
Crema de ciocolata
Crema de frisca.
Siropul il obtii prin amestecarea ingredientelor.
Asamblare
Asezi primul blat. Il insiropezi cu 1/2 din cantitatea de sirop de ciocolata.
Intinzi 1/2 din crema de ciocolata, nivelezi si intinzi crema de frisca.
Asezi al doilea blat, insiropezi cu siropul ramas si apoi intinzi restul de crema de ciocolata. Nivelezi si dai tortul la rece.
Pentru moatele de ciocolata am omogenizat la foc mic ingredientele apoi am dat vasul la rece pentru 2 ore.
Am mixat amestecul racit pana am obtinut o crema fina, pufoasa pe care am spritat-o cu un posh.
Daca doresti poti intinde direct glazura peste tort, sa n-o mai dai la rece sa prepari crema :).
Tapeteaza peretii tortului cu alune tocate. Deasupra poti pune cateva bomboane Ferrero Rocher.