Tort exotic cu kiwi si banane

de oana_pisicutza16 in Torturi, 2 Noi 2011 | 27676 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

02.11.2011, 21:43

De la ce e roz crema? Si blatul de ce e alb daca are cacao?

oana_pisicutza16 1

03.11.2011, 20:50

crema este roz pentru ca se oxideaza banenele asa iese culoarea la crema nu am bagat nimic alceva. si in blat am scris ca se pune si cacao pt ca blatul se poate face si negru ..eu am facut 2 torturi unul cu blatul alb si unul cu blatul negru. si am facut poza doar la asta cu blatul alb

MIUTA 1

04.11.2011, 00:37

Arata tare bine,imi place

Ubulika 1

05.11.2011, 13:51

super !!!!

Lau 1

07.11.2011, 08:05

arata foarte bine

diaconta 1

24.11.2011, 08:38

La multi ani Oana
sa ai parte de multa sanatate si fericire in viata

ionela_ella 1

01.06.2012, 12:15

gelatina cum se face k nu vrea am inteles,p pui in apa rece si dupa aia scrie ca Gelatina se hidrateaza pe baie de apa

ionela_ella 1

01.06.2012, 12:16

nu prea am inteles

oana_pisicutza16 1

01.06.2012, 15:26

pai da ... pui prima data gelatina intr-un pic de apa rece. o lasi asa cateva minute pana vezi ca a absorbit toata apa si a devenit putin albicioasa(adica nu mai este transparenta. este uscata si albiciosa), dupa ce s-a facut asa trebuie sa o pui pe baie de apa si sa o lasi asa pana se face lichida. pentru ca gelatina trebuie sa fie lichida cand o pui in crema

ionela_ella 1

04.06.2012, 11:00

ok ms

bianca_popescu92 1

15.04.2014, 21:37

Buna , te rog frumos spune-mi si me ce cantitate de cacao se pune in blat pentru ca am vazut ca nu se specifica . Multumesc frumos

oana_pisicutza16 1

17.04.2014, 23:14

nu se pune cacao in acest blat, ingredientul e pus acolo din greseala, am facut si blat cu cacao. Imi cer scuze pentru greseala.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu trei feluri de ciocolata