Tort ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 1 Apr 2014 | 2778 vizualizari

 

Cine se trezeste de dimineata ,in bucatarie ajunge :) .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina.
  • 2 linguri cacao.
  • 1 iaurt .
  • 1 praf de copt.
  • 1oo gr zahar.
  • Decor:
  • ciocolata 100 gr
  • unt 50 gr
  • frisca.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''doua culori'':

Batem ouale cu zahar si ulei,adaugam iaurtul si amestecam bine.Punem faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua,intr-una din parti adaugam cele doua linguri de cacao si amestecam bine.Pregatim o tava (eu am folosit rotunda) si cu o lingura turnam din fiecare compoitie ,pana le terminam,incercand sa amestecam usor culorile intre ele,dam la cuptor pentru 24-30 min la 180°.

Intre timp pregatim ciocolata,punem pe foc o cratita cu ciocolata bucati,2 linguri de frisca si asteptam sa se topeasca,la urma adaugam untul si amestecam pana devine lucioasa.

Cand blatul s-a racit turnam ciocolata deasupra si ornam cu frisca.

TIPS-URI

1

Puteti sa-l pudrati cu zahar sau sa-l inveliti in glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ''doua culori''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Padurea Neagra