Astazi implinesc 23 de primaveri, va dedic acest tort tuturor de pe bucataras, sper sa va placa, sectiunea mai tarziu.
Blaturile le-am insiropat.
Mousse-ul de cioco: punem la topit pe foc ciocolatele(3) rupte bucatele si cu frisca lichida, cand s-a topit ciocolata amestecam bine compozitia, cand este calduta punem gelatina( care a fost inmuiata in apa) apoi adaugam frisca batuta bine, a doua crema- frisca batuta bine plus intaritor de frisca si caisele taiate mici amestecam bine.
Asamblare: punem prima foaie de blat pe care o insiropam cu zeama de la compot, punem mousseul de cioco, apoi a doua foaie de blat, crema de frisca si caise, apoi ultima foaie de blat, ornam cu frisca( 250 ml in care am pus colorant rosu) cu caise si carlionti de ciocolata
1
nu dati focul tare cand topiti ciocolata cu frisca, eu am pus colorant rosu dar vad ca tortul a iesit roz