Un desert dulce si rapid :)
Separam galbenusurile de albus.
Albusurile se bat cu putina sare apoi se adauga treptat cele 5 linguri de zahar pana cand se intareste albusul.
Se pune treptat cate un galbenus si se pun cele 5 linguri de ulei treptat ca la maioneza si se bate in continuare.
Intr-un bol se amesteca cele 5 linguri de faina cu praful de copt si apoi se pune treptat in compozitie.
Se pune compozitia intr-o tava rotunda pentru tort si se da la cuptor si se verifica pana trece testul cu scobitoarea.
Intr-un bol se pregateste crema de Dr.Oetker,iar in alt bol praful de frisca.
Capsunile se spala si se lasa sa se stoarca de apa si apoi se tai feliute.
Dupa ce blatul este gata se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se taie in jumatate.
Pe patul se jos se adauga crema si apoi feliutele de capsuni si apoi se pune cealalta parte a blatului si deasupra se pune frisca si se orneaza cu capsunele.
Pofta Mare!