Tort de biscuiti cu ciocolata

de sasha in Torturi, 25 Mar 2013 | 14050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti Petit Beurre
  • 3 plicuri crema pentru prajituri Dr .Oetker cu gust de ciocolata
  • 1 cana cafea slabuta
  • 50 ml rom/ coniac
  • 1 ciocolata aramie fara crema
  • 1 lingurita unt
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu ciocolata:

Preparam prafurile de prajitura dupa instructiunile de pe plic. Deoparte intr-o farfurioara punem 5 linguri de crema, dupa care le dam la rece pentru 1 ora.

Dupa o ora inmuiem biscuitii in cafea, asezam un strat, intindem o parte din crema pana la ultimul strat de biscuiti, imbracam tortul cu crema ramasa.

Rupem ciocolata bucatele si o topim in bain marie cu o lingurita de unt si coniacul, apoi glazuram tortul. Cu cele 5 linguri de crema puse deoparte decoram dupa bunul plac.

O dam la rece pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]