Tort de biscuiti

de Lau in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 4746 vizualizari

 

mi-a facut puiutul cel mic varicela si imi trebuia ceva dulce si nu aveam cu cine sa il las si am facut cu ce am gasit prin casa,a fost foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 1 plic de budinca capsuni
  • 700 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic de jeleu de cirese
  • 500 ml apa
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic

restul de lapte il incalzim un pic.

asezam intr-o tava folie alimentara,luam cate un biscuite si il inmuiem in laptele incalzit,asezam unul langa celalalt. Repetam pana facem un strat, ungem cu budinca ,asezam alt strat,repetam operatiunea pana terminam biscuitii.

pregatim jeleul conform instructiunilor,caldut il turnam peste ultimul strat de biscuiti si ornam cu ce dorim

dam la frigider 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajituri "Arici"