Tort cu piersici si piscoturi

de La Ancuta in Torturi, 27 Oct 2011 | 15924 vizualizari

COMENTARII (41)

Lau 1

28.10.2011, 14:52

frumos la multi ani!

La Ancuta 1

28.10.2011, 14:53

Multumesc Mona.

La Ancuta 1

28.10.2011, 14:54

Florina, Lau va multumesc

MIUTA 1

28.10.2011, 19:36

Foarte frumos tortul
La multi ani sarbatoritului

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:58

La Multi Ani sarbatoritului!!! un tort foarte frumos si super delicios ai facut

mirela0911 1

28.10.2011, 21:15

Super super la multi ani sarbatoritului

La Ancuta 1

29.10.2011, 10:33

Miuta iti multumesc

La Ancuta 1

29.10.2011, 10:34

Elena, Mirela va multumesc

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:32

tare gustos LA MULTI ANI!

La Ancuta 1

29.10.2011, 20:26

Multumesc Mihaela

mena29 1

29.10.2011, 20:30

E tortul despre care mi-ai zis cand ai fost la mine,ca-l vei face? E frumos si gustos.

jolygina 1

30.10.2011, 10:06

La Ancuta 1

30.10.2011, 11:45

Da Mena, acesta este tortul. Iti multumesc de aprecieri. Mi-a reusit surpriza

La Ancuta 1

30.10.2011, 11:45

Gina

Valclaudia 1

30.11.2012, 21:57

babi5 1

20.02.2013, 14:39

Bunnnnnnnnnnn!!! Ttraiasca bucatarasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu alune