Pentru cei care iubesc ciocolata.
Nucile se prajesc si taie in bucati. Se topeste untul la foc mic, si se amesteca cu nucile. Pe urma se toarna compozitia intr-o tava rotunda de prajituri, cu pereti detasabili, de 22 cm in diametru, si se inchide bine, puneti tava pe o farfurie si pe urma in frigider, pentru ca daca tava nu se inchide perfect, s-ar putea sa curga putin unt. Se lasa la rece pana cand terminati crema.
1. Se topeste toata ciocolata intr-o oala cu putina apa, la foc mic {amestecand tot timpul pentru a nu se arde}. Amestecati cu mixerul, intr-un vas, untul {care are temperatura camerei} cu zaharul tos, pana cand devine compozitia pufoasa. Se adauga ouale si se bat in continuare cam 2 minute.
2. Se amesteca comp.1 cu ciocolata topita inca 2 minute, se pune si gelatina {eu nu am folosit-o, daca vreti sa fiti sigur ca va sta tortul atunci adaugati si gelatina} .
Se toarna compozitia in tava peste nucile si untul care s-au intarit, si se pune inapoi cel putin 3 ore. Daca nu e destul de intarita pe deasupra dupa cele 3 ore, atunci mai lasati la rece. La sfarsit se orneaza cu mure.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html