Blat-apa.zaharul se pune intr-o cratita pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam cacao,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Intre timp mixam untul cu zaharul pudra si esenta de vanilie pana devine cremos,adaugam ouale pe rand mixand bine dupa fiecare.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt,laptele si mixam putin.Adaugam amestecul de cacao si amestecam cu telul pana ce se omogenizeaza bine.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca 35 min.Pana trece testul cu scobitoarea.
Mousse de cafea-intr-o cratita adaugam laptele,zaharul si se incalzeste putin,
Mixam galbenusurile cu cafea,amidonul si adaugam trepat laptele caldut.
Punem din nou pe foc pana ce se ingroasa ca o budinca.
Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca.dupa care adaugam frisca mixata.
Crema de ciocolata-frisca se amesteca cu laptele si se pune pe foc sa se incalzeasca.
Mixam galbenusurile cu zaharul si se adaugam frisca,amestecam si punem din nou pe foc pana ce se ingroasa putin.Adaugam ciocolata tocata si amestecam bine,adaugam gelatina hidratata si dam la frigider 1 ora.
Crema de vanilie-laptele cu zaharul punem pe foc pana ce se dizolva zaharul,intre timp dizolvam amidonul cu putin lapte si adaugam peste galbenusurile mixate,adaugam laptele si amestecam bine,
Punem cratita pe foc si amestecam continuu pana ce se ingroasa putin,
Lasam sa se raceasca dupa care adaugam frisca mixata si amestecam.
Ansamblarea-in tava in care am copt blatul o tapetam cu folie adaugam blatul il insiropam-1/2 mousse de cafea si dam al frigider 15 min-crema de ciocolata-crema de vanilie si dam la frigider 30 min dupa care adaugam mousse de cafea
Dam la frigider cateva ore dupa care decoram.