Pentru pandispan am frecat ouale cu fructoza, am adaugat uleiul si am amestecat pana la omogenizare. Ulterior am pus lapte si am amestecat foarte bine, am pus fulgii de grau si faina cu praful de copt si am omogenizat compozitia. Aam copt la 170 de grade Celsius pandispanul pentru aproximativ 15 minute.
Gutuia curatata de coaja am ras-o si am amestecat-o cu scortisoara si 1 lingura de fructoza. Aam adaugat gutuia rasa peste pandispan si am lasat sa se coaca pentru inca aproximativ 25 de minute.
Gelatina am hidratat-o in 100 ml apa si am incalzit-o in cuptorul cu microunde (1 minut la putere maxima). Branza de vaci am amestecat-o cu smantana si mierea, am adaugat si gelatina si am mixat cu ajutorul blender-ului stick. Crema de branza am turnat-o deasupra prajiturii si am lasat in frigider pana a doua zi.
A doua zi am scos prajitura din tava (e de preferat sa se foloseasca o tava cu inel detasabil, altfel e destul de complicat scosul din tava). Am decorat cu feliute de gutuie si am turnat deasupra jeleul facut din un plic de tort gelee preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.