Bunatati pentru colindatori
Prima data, pregatim blatul. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.
Adaugam uleiul, faina amestecata cu praful de copt si coaja de portocala, amestecam cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Crema. Mixam crema de branza cu zaharul si adaugam iaurtul, frisca mixata inainte si amestecam bine. Adaugam gelatina hidratata si dizolvata pe baie de abur. Amestecam bine si dam la rece 10 minute.
Intr-o tava cu pereti detasabili, adaugam blatul si pe margine adaugam piscoturile pe care le-am trecut prin sucul de la compot ;adaugam 1/2 crema, fructe si deasupra un strat de piscoturi, crema -fructe-piscoturi-crema si dam la rece 2 ore.
Decoram cu frisca si fructe.