SPER SA VA PLACA ,nu am putut pune fotografia intreaga din lipsa de experienta ,va cer scuze
Pentru inceput incepem blatul de tort ,care este un blat normal usor de facut. Separam albusurile de galbenusuri apoi batem albusurile bine, adaugam zaharul si apoi faina cernuta ,coaja de portocala rasa si praful de copt la sfarsit .
Galbenusurile le frecam bine apoi le adaugam peste albusuri putin cate putin.Pregatim forma rotunda de copt, punem hartie de copt ,ungem putin cu ulei si punem aluatul in ea.,Dam la cuptorul incins inainte cam 20 de minute la o temperatura de 180 grade nu mai mult.
In acest timp batem frisca cu putin zahar pudra.
Scoatem blatul copt lasam sa se raceasca ,taiem sa ne iasa 3 parti, insiropam cu siropul de ananas si punem bucatele de ananas, adaugam un strat de frisca, punem alt strat de blat si tot asa pana punem toate 3 foi .
Deasupra ornam cu frisca.
Presaram ciocolata si ananas .
Pofta buna!