Tort cu crema mascarpone

de lili in Torturi, 28 Iun 2013 | 4324 vizualizari

 

INGREDIENTE

 blatul 1:

  • 250 gr. biscuiti
  • 115 gr. unt
  • 2 linguri sirop artar

blatul 2:

  • un pachet de piscoturi
  • cafea ness ( sa inmuiem piscoturile)

Crema:

  • 250 gr. mascarpone
  • 200 ml. frisca lichida-
  • 50 gr. zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema mascarpone:

Pentru blatul 1 o sa sfaramam biscuitii in blender si ii amestecam cu untul topit si siropul de artar. Intindem blatul de biscuiti intr-o tava si il presam putin.

Branza mascarpone o amestecam cu frisca batuta bine si zaharul.O parte din crema o punem peste blatul de biscutiti, apoi punem piscoturile inmuiate in cafea si la final restul de crema.
Tortul rezultat se va tine la frigider cca 3 ore.

Este un tort foarte bun pe care il putem face in zilele calduroase, deoarece nu necesita coacere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi, mascarpone si visine