Blat: Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam pana se formeaza o spuma lucioasa, densa, care nu curge. Incorporam pe rand galbenusurile, apoi cacao, faina si praful de copt. Coacem blatul in tava de 26 cm timp la 180 grade C. Lasam blatul la racit, il taiem in doua si il insiropam.
Crema : Frisca o incalzim fara a o fierbe, adaugam ciocolata rasa si amestecam bine pana se topeste. Dam crema la rece cateva ore, apoi o mixam bine, punem esenta de rom.
Bezea: Albusurile le batem spuma cu sucul de lamaie, adauga treptat zaharul. Turnam spuma de bezea pe hartia de copt si coacem la foc minim sau cu usa cuptorului intredeschisa.
Sirop: Fierbem apa cu zaharul panase ingroasa siropul. Il vom folosim rece.
Ornat: Mixam frisca cu zaharul si sucul de lamaie.
Asamblare: Pe tava de servire montam tortul: blat de cacao insiropat, jumatate de crema, blatul de bezea, restul de crema, blatul de cacao.Acum atasam cu grija inelul de la tava si punem jeleul de capsuni racit dar nu inchegat......aici am cam dat-o in bara, m-am grabit si nu mi-a iesit frumos stratul de jeleul.