Blatul alb - Mixam ouale cu praful de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Faina o amestecam cu 1/2 praf de copt. Adaugam peste compozitia de ou si vanilie si omogenizam cu o lingura. Turnam compozitia in tava si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea
Blatul maro-Il facem la fel ca blatul alb numai ca amestecam faina cu cacaoa si 1/2 praf de copt. Lasam sa se raceasca
Crema- mixam frisca bine (daca vrem mai dulce putem adauga zahar). Capsunile (am avut la congelator) le pasam si le adaugam peste frisca. Adaugam crema de branza si omogenizam.
Asamblare (m-am inspirat de la Dia) Pregatim o tava de cozonac tapetata cu folie de aluminiu. Din blatul alb taiem 2 feli pentru fund si pentru capac taiem felii mai late. Din blatul maro taiem felii pentru partile laterale. Asezam in tava feliile albe pe fundul tavii si pe lateral feliile maro si adaugam 1/2 crema si fasii de blat maro. Adaugam restul de crema si deasupra capacul din felii albe. Dam la rece 2 ore.
Dupa care am rasturnat pe un platou. Am uns cu frisca si deasupra am pus ciocolata topita. Dam iar la frigider 30 minute