Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt.
Pentru blat, bate albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Intr-un vas bate galbenusurile cu zaharul, mierea si esenta de cocos. Incorporeaza untul urmat de smanatana si amestecul cu faina. Inglobeaza albusurile spuma. Toarna aluatul in tava pregatita si da la copt pana la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa sa se raceasca complet.
Pentru crema pune intr-o cratita pe foc, laptele impreuna cu frisca lichida amestecata cu amidonul alimentar. Adauga gemul de visine, lichiorul de cirese/visine si colorantul alimentar daca folosesti. Lasa pe foc, amestecand, pana cand compozitia devine ca si un pudding. Lasa crema sa se raceasca complet.
Pentru asamblare, taie blatul in jumatate pe orizontala, unge cu crema intre blaturi apoi intreg tortul si presara cu nuca de cocos daca doresti.