crema
Blatul-mixam galbenusurile cu zaharul pana devine o crema. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,faina o amestecam cu cacao si praful de copt. Amestecam crema de galbenusuri cu faina dupa care incorporam spuma de albusuri cu miscari usoare.Compozitia o turnam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.Plicul de budinca il mestecam cu 4 linguri zahar si un pic de lapte restul il punem la fiert.Cand fierbe adaugam budinca dizolvata si amestecam pana se ingroasa,Oprim focul si adaugam untul, amestecam pana se dizolva si lasam la racit un pic.
Blatul de tort il taiem in doua,asezam prima foaie si o insiropam(eu am insiropat-o cu compot de visine)adaugam un strat de visine din compot(optional)si deasupra budinca de vanilie.Dam la frigider pana se raceste complet si adaugam foaia de tort si decoram dupa plac.Eu am decorat cu pasta de zahar ramasa de la alt tort.