Tort Bradul de Craciun

de Bunica in Torturi, 6 Dec 2009 | 17275 vizualizari

COMENTARII (9)

ionix 1

06.12.2009, 16:04

ce frumoooooooooooooooos si pun pariu ca-i si gustos

Michelle 1

06.12.2009, 16:21

Oana 1

06.12.2009, 16:51

Ce draguuut eee!

liana_geicu 1

06.12.2009, 17:36

yammi! ce bune trebuie sa fie, mai ales ca este cu nuca, ....Din punctul meu de vedere orice prajitura care are nuca nu poate sa fie decat foarte buna!

ramo_cata 1

06.12.2009, 23:34

pana_luminita 1

07.12.2009, 08:26

super ideea

rivka 1

07.12.2009, 16:50

da chiar ce ideea buna, se poate renunta si la colorant si orna cu frisca (zapada) sau cocos...ca sunt si brazi albi...de plastic normal...

Bunica 1

07.12.2009, 20:56

Ornamentele sunt la alegere.Eu pun si nuca in blatul de tort. Asa am invatat eu de la mama mea.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cake After Eight