Preparare primul tort.
Se separa ouale
Galbenusurile se freaca cu uleiul, apa si praful de copt
Albusurile se bat spuma cu zaharul
Se adauga albusurile peste galbenusuri
Se amesteca pana devine o crema omogena
Se adauga treptat faina amestecand continu
Se adauga cacaoa la fel ca si faina
Cand s-a omogenizat totul se adauga in tava si se coace 45 min la 180grade .Se probeaza cu scobitoarea.
Al doilea tort se prepara la fel ca primul dar cu ingredientele scrise mai sus. Primul tort l-am facut intr-o tava de tort mica iar al doilea intr-o craticioara mai mica ca tava.
Preparare crema
Se pune ciocolata bucatele intr-un bol impreuna cu frisca si se baga la microunde 2 minute .
Se scoate, se amesteca pana se omogenizeaza, daca ciocolata nu e topita se mai baga un minut. Cand ciocolata s-a topit de tot se lasa la rece.
Dupa ce s-a racit bine se scoate si se bate cu mixerul pana se intareste si isi schimba culoarea.
Montare
Se suprapun cele doua torturi , se taie fiecare in doua si se umple cu crema.
Se modeleaza si se unge cu unt toata partea exterioara a blatului. Mie mi-a mai ramas crema si am uns cu crema si cu unt .
Deasupra de imbraca in pasta marshmalow preparata astfel:
Si aici tortul imbracat si gata de ornat.
Se pune papusa in mijloc dupa ce i se scot picioarele si se modeleaza dupa preferinta.