Curatam, spalam si taiem cartofii. Ii punem la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert, scurgem apa de pe ei, adaugam margarina, crema de branza Ceva Fin cu smantana (2 cutii), chimen, sare si piper dupa gust si ouale intregi (peste cartofii fierbinti). Mixam cu mixerul la viteza mare si obtinem un piure pe care-l vom praji pe ambele fete in tigaie antiaderenta unsa de fiecare data cu ulei.
Se coc la foc iute pentru a se forma crusta si avem mare grija cand le intoarcem, eu m-am ajutat de 2 palete ,sa nu le compromit (sunt destul de fragile)
Mie mi-au iesit 5 "clatite" din piure.
Dupa ce s-a copt prima "clatita", am asezat-o pe o farfurie intinsa si am uns repede un strat de branza Ceva Fin cu masline verzi.
Am trecut mai departe si am copt-o pe cea de-a doua.
Dupa ce s-a copt, am asezat-o cu grija peste prima si am presarat un strat de cascaval ras.
Peste cea de-a treia iar am uns un strat de branza Ceva Fin.
Peste a patra, din nou am presarat cascaval ras.
Apoi am acoperit cu cea de-a 5-a "clatita" iar deasupra am presaarat din nou cascaval ras, am decorat cu miez de lapte, branza Ceva Fin cu masline ramasa, am presarat chimen si am asezat maslina neagra la mijloc.
Gata!
Puteti servi, pofta buna!