blat:
crema 1:
Sirop:
Crema 2:
Decor:
blat: Separam albusurile de galbenus. albusurile se bat spuna apoi se adauga treptat zaharul dupa care galbenusurile, faina, praful de copt si cacaoa. Se toarna intr-o tava si se da la cuptor 30 min.
Crema 1: untul trebuie sa fie la temperatura camerei, acesta se bate spuma cu zaharul pudra. Ciocolata se topeste pe baie de abur dupa care se incorporeaza cu untul si la final frisca care rebuie si ea sa fie batuta.
Crema 2. Se bate frisca, iar ciocolata alba se topeste si ea pe baie de abur.Se amesteca cele 2 plus portocala taiata bucati mici.
Sirop: SE pune la caramelizar zaharul cand a prins culoare se adauga apa, se lasa sa dea cateva clocote se adauga zeama de la o portocala si se opreste. Cu acesta se insiropeaza blaturile apoi se aseaza crema. Ca decor am flosit frisca si ciocolata alba si negra cu care am facut diferite figurine.