Tortul l-am facut pentru un baietel mulatru:D
Blat:
Se bate albusul spuma cu zaharul
Dupa care se adauga apa, cacaua, galbenusurile si faina
Se lasa la cuptorul bine incins si se testeaza cu scobitoarea
Crema alba:
Se pune 1 ou cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi si se amesteca pana se ingroasa, apoi se lasa la rece
Jumatate din gelatina se inmoaie cu un pic de apa calda
150 ml de frisca se bate tare, peste care se adauga ouale, zaharul, ciocolata alba topita si gelatina
Crema neagra
Se face acelasi lucru ca si la crema alba
Jeleu:
Capsunile se piseaza si se amesteca pe foc cu zaharul
Dupa care se adauga si gelatina
Se lasa putin sa se raceasaca si se poate pune peste crema
Blatul se taie in 3, se pune o foaie in tava in care s-a copt blatul
Se insiropeaza cu 50 gr zahar caramelizat in 150 ml apa