Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Punem gelatina la inmuiat in zeama de la un compot.
Pregatim blatul: Separam ouale, batem albusurile spuma cu zahar, adaugam apa, amestecand incet turnam galbenusurile, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Punem la copt intr-o tava cu hartie de copt si apoi taiem blatul rece in 2 felii
Crema: Amestecam ouale intregi cu zaharul pe foc pana se ingroasa. Adaugam gelatina inmuiata si amestecam bine. Batem frisca spuma tare si o amestecam (de jos in sus) cu ouale. Cand crema s-a inchegat putin, adaugam fructele taiate cubulete.
Punem primul blat in tava in care am copt, crema si al doilea blat. Dam la frigider peste noapte. Scoatem tortul din tava, il punem pe un platou si il decoram dupa plac
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola