Tocinei de cartofi

de Rocsi in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 37112 vizualizari

 

O mancare de post ce se poate manca simpla cu niste mustar sau se pot folosi ca si garnitura la un gratarel sau altele

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi mari
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • marar
  • vegeta
  • piper
  • faina 2-3 linguri sau mai mult ca sa fie legata compozitia
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocinei de cartofi:

Se curata cartofii,se spala bine,se dau pe razatoare cu ochiu mic apoi se storc bine de zeama.

ceapa se curata si se da si ea tot prin razatoarea mica

usturoiul il curatam si se piseaza bine.patrunjelul si mararu se toaca marunt.

cartofii razuiti.ceapa ,usturoiul,verdeata se amesteca toate,se pune vegeta si piper si faina si se amesteca bine toata compozitia.

se pune uleiul la incins intr-o tigaie si incep sa se faca tocineii avand forma unor chiftelute.

acestia se scot pe servetele ca sa se absoarba uleiul din ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]