Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 9313 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: tochitura, carne de porc, retete Porc
Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.
de Constelatialeu 9
de nico15 1
de divainbucatarie 4
iulianatanase 1
Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!
adriana_bobu 1
si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:37
de laura_n 7
ieri la 14:59
ieri la 11:18
de vasimur 4
pe 06.11 la 10:16
pe 06.11 la 09:44
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!