Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de maria_claudia in Porc, 20 Oct 2010 | 9372 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: tochitura, carne de porc, retete Porc
Se prajeste carnea impreuna cu carnatii. Pregatim mamaliga, mujdeiul de usturoi si ochiurile. Se serveste cu branza de oi framantata sau cas.
de Constelatialeu 9
de Ancutsa 6
de daniastefania 1
iulianatanase 1
Asta da tochitura,e cea pe care o cunosc si eu(sunt din bacau).Am vazut o multime de variante de tochitura moldoveneasca..care mai de care...cu ceapa,cu sos de rosii si tot felul de tampenii.Brava!!
adriana_bobu 1
si mie-mi place tochitura moldoveneasca...dar parca trebuia mai multa mamaliguta...
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 8
la 22:08
la 21:41
la 19:44
la 17:00
ieri la 10:30
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
mihaelar63
marianascarlat 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Pur_si_simplu_papa_bun 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!